boerentoer-app

Onze aanpak

De Boerentoer brengt de laatste nieuwe technologie samen met een ijzersterke inhoud en vormt zo een onvergetelijke beleving voor jong en oud.

Lees hieronder meer over de technologieën die we implementeerden om deze beleving te creëren.

Het Verhaal

Deze iPad-wandeling langs Peerse landbouwbedrijven staat garant voor 2 uur familieplezier. In 2013 werd de applicatie genomineerd voor ‘Beste Toeristische Productontwikkeling’ door Toerisme Vlaanderen.

De focus ligt op gezinnen met kinderen die een leuke namiddag willen beleven in het Limburgse platteland.

Rode draad is een kortfilm die zich ontspint in 12 delen. David Cantens (Marsman, de
Spelerij) en Victoria Osborn vertolken de personages en de dierenpoëzie van Olga Kortz zorgt voor leuke intermezzo’s.

AR-icon

Augmented Reality

Met Augmented Reality schakelt de smartphone of tablet naar de camerafunctie. De software herkent het decor waar de bezoeker zijn smartphone of tablet op richt en plaatst op het camerabeeld een figuur. Dat kan een animatiefiguur, een acteur of nog wat anders zijn. We voegen als het ware iets toe aan de realiteit.

GPS-icon

GPS gestuurde kaart

Door middel van GPS weet de bezoeker op ieder moment waar hij zich bevindt en waar hij naartoe moet. We hebben de app zo ontwikkeld dat er geen dataverbinding vereist is om de GPS te gebruiken.

Diploma-icon

Interactieve Quiz

Een interactieve quiz na iedere stopplaats zorgt voor een leuk spelelement tijdens de wandeling. Aan het einde van de wandeling krijgt de bezoeker bovendien een heus ‘boeren’diploma.

boerentoer-app