Meet Touching

Onze apps maken het verschil.

Touching is ontstaan uit een passie voor technologie en inhoud. Wij geloven dat de juiste combinatie een echte meerwaarde creëert voor uw bedrijf of instelling.

Onze wereld is continu in verandering. Technologie evolueert aan een steeds verbluffender tempo. De apps van Touching behartigen dan ook alle aspecten van deze evolutie. Wij bedenken en ontwikkelen apps die technologisch vooruitstrevend zijn. Apps die een meerwaarde bieden. Apps die gebruik maken van de laatste technologische mogelijkheden van de diverse toestellen en besturingssystemen. Kortom: apps die het verschil maken.

Reeds bij de opstart van ieder project komen deze drie vaste pijlers aan bod. Onze interface designers weten als de beste hoe mensen intuïtief met apps omgaan. De meerwaarde zit voor hun in de kleinste details. Onze ontwikkelaars weten als geen ander welke functionaliteiten mensen verwachten. En onze project manager weet uw app perfect van idee tot in de App Store te sturen.

User-centric filosofie

Uw applicatie wordt gebruikt door mensen. Hun gebruikerservaring is dan ook essentieel. Onze developers en designers weten de look ‘n’ feel van uw applicatie zo te ontwerpen dat uw gebruiker er feilloos doorheen gaat.

Agile development

Bij de ontwikkeling van applicaties werken we steeds volgens de agile methodologie. U kan als klant tijdens de ontwikkeling regelmatig nieuwe versies van uw applicatie downloaden. Zo weet u steeds hoe ver we staan en kan u tijdens het ontwikkelingsproces makkelijk feedback geven.

“In my opinion, the future of mobile is the future of everything.”

– Matt Galligan, SimpleGeo