Audiovisuele Attractie

voor uw bezoekerscentrum of museum

 

Een korte documentaire is de perfecte introductie tot uw (historisch) gebouw. Of heeft u liever een reeks audiovisuele portretten die een rode draad vormen doorheen uw expositie? Een cartoonfiguur die zowel in film als in print de harten sneller doet slaan?

Wij werken samen met productiehuis Het Beweegt. In hun geheel eigen stijl maken ze betaalbare fictie en non-fictie. To the point en verrassend qua inhoud. Visueel verbluffend. Want dat willen we toch? Zorgen dat uw streek of onderwerp er schitterend uitkomt?

De maquette beweegt

De maquette beweegt

Leg je maar neer

Leg je maar neer

Docu met ballen

Docu met ballen

Een goed audiovisueel product verdient een mooie vertoning. Een iPad of groot oled scherm of liever een projectie? Wij helpen u met de juiste keuze en zorgen ervoor dat de film automtisch begint te spelen wanneer er iemand in de buurt komt of wanneer uw bezoeker op een knop duwt.

Mag het ietsje meer zijn? Belicht tijdens de film de ruimte of objecten en zorg zo voor interactie tussen bezoeker en omgeving. Of verspreid een geur wanneer de film begint te spelen.

Ook voor Augmented of virtual reality kan u bij ons terecht. Het gaat hier om meer dan een ‘effect’. Gebruik deze nieuwe technologie om uw verhaal tot bij de bezoeker te brengen. Met emotie. Dat spreekt.