App Ontwikkelaar nodig?

Touching helpt u graag verder!

Een Mobiele App laten maken

Heeft u een goed idee voor een app? Of bent u ervan overtuigd dat een app de efficiëntie binnen uw bedrijf kan verhogen? Wij als app ontwikkelaar helpen u graag verder!

Het ontwikkelen van apps met een sterke meerwaarde is onze passie. Wij maken intuïtieve apps die uw klanten, bezoekers of medewerkers met plezier gebruiken. Apps die iedere dag opnieuw hun meerwaarde bewijzen. Met andere woorden, apps die het verschil maken!

Klaar om uw eigen app te laten ontwikkelen? Geef ons een seintje, en kom eens langs in ons kantoor in Hasselt! De koffie staat klaar!

Onze aanpak

Wij ontwikkelen niet enkel uw mobiele applicatie. Wij zorgen ook voor een goede begeleiding doorheen het hele proces, van idee tot App Store. Reeds vanaf het prille begin van uw mobiele applicatie, het ruwe idee, bekijken wij samen met u hoe wij van uw app een succes kunnen maken.

Wij gaan met u samenzitten om te brainstormen over de functionaliteiten. We overlopen de volledige user flow aan de hand van schetsen. We werken aan het design tot het pixel-perfect is. Om vervolgens met alles aan de slag te gaan en uw app effectief te ontwikkelen.

Onze taak als app ontwikkelaar stopt hier echter niet. Wij helpen u ook graag verder met de voorstelling van uw app aan haar doelpubliek. Wij hebben alles in huis om hier een groot succes van te maken.